Åka på inspirationskällan

Webcoast 15-17 mars 2013Den 15-17 mars är det dags för Webcoast i Göteborg. Det var efter att ha varit på Webcoast som jag kände att det här med knytkonferens är något för nykterhetsrörelsen. Jag tycker att du skall åk a dit!

Jag kände mig förtrollad av magi efter första Webcoast 2011, och sa till Johnny Mostacero (@JohnnyMostacero) att vi måste testa den här formen i nykterhetsrörelsen. Träffas och dela kunskap där allt fokus inte ligger på den vanliga verksamheten, utan individers kompetens.

Förra året tankade både jag och Johnny energi på Webcoast. Ur nykterhetsrörelseperspektiv var det roligt att innan knytkonferensen genomförde sattes en del fokus på att erbjuda alkoholfritt på middagarna, och att framför allt Johnny fick möjlighet att prata om vad IOGT-NTO är då nyfikna undrade vad han arbetade med.

Är du nyfiken på att åka dit och undra vad du kan komma att få ta del av är det allt mellan himmel och jord. Skriva texter, marknadsföring, använda WordPress, lära mer om ledarskap och inte minst nätverka och få kontakter och inspel utöver de vanliga.

Själv kommer jag tillsammans med några andra ha en mer tekniskt pass inriktad på hur man använder en Raspberry Pi.

Tveka inte utan åk dit, även om du undrar vad du har där att göra. Det kommer bli oväntat bra!