Har du bokat in nästa knytkonferens?

Snart är det sommar, och därefter kommer hösten med alla höstupptakter och olika  kick-off. Vi vill passa på att påminna dig om att boka in den 15-16 september för en folkbildningsfestival i Halmstad.

Antal gäster utifrån blev fler andra gången, och vi hoppas givetvis på fler. Är ni några som funderar på att ordna samåkning, buss eller annat till Halmstad? Låt oss veta så att vi kan komma överens och reservera platser så att alla som följer med i er buss/bil/tåg-resa till knytkonferensen får en plats.

Vi kommer även detta år att bjuda in en del gäster som inte är medlemmar i rörelsen. Har du någon som du tycker ska få en sådan plats till årets knytkonferens?

Vi kommer behöva mer hjälp med att arrangera årets knytkonferens, och letar därför efter personer som kan lägga någon timma för att hjälpa till med marknadsföring, datornätverk under konferensen, livesändningar från passen och annat för att få helgen att rulla så smidigt som möjligt. Har du möjlighet att ge oss någon timme för att hjälpa till med en liten del?

Kontakta Johnny Mostacero (johnny.mostacero(a)iogt.se) eller Christian Dahlqvist (christian(a)sundhult.com) så ser vi vad vi har för uppgift som passar med hur mycket tid du kan ställa upp med. Vi återkommer med tider för arbetsgruppsmöten. Vill du vara med, men inte bor i Halmstad löser vi det genom Skype eller liknande.

Så boka in 15-16 september, för det är då nästa Sobra|tankar Knytkonferensen går av stapeln. Knytkonferensen vi bygger tillsammans både innan och under helgen.