Fotokurs

Inom ramen för projekt ”Det nya medlemskapet” kan vi erbjuda våra medlemmar en kurs i digitalfotografering. Utbildningen kommer att ha fokus på bildkomposition. Inga egentliga förkunskaper krävs mer än att du har ett intresse för fotograferingen och tillgång till en digitalkamera.

Foto: Jarl von Schéele

Vi kommer att genomföra tre träffar där den första träffen ger oss en grund att stå på. De följande två träffarna kan vi som kursdeltagare, utifrån våra intressen och behov,  vara med och påverka innehållet på.

Utbildare är naturfotografen Jarl von Schéele, Ängelholm. Hans bilder finns att beskåda under www.jarlvonscheele.se/

Kursstart onsdag 21 mars 2012

Plats: Muraregatan 30, Halmstad

Tid: 18.30-20.45

Kursen är kostnadsfri och fika ingår

Anmälan till senast 19 mars till johnny.mostacero@iogt.se

Eller 0733-72 62 14

OBS! Begränsat antal platser.