I huvudet på en iggis

I huvudet på en iggisUpp över öronen aktiva, sådana som aldrig varit på evenemang, de som hittar tillbaka och de som tycker att det räcker med något då och då. Knytkonferensen är för alla, och alla har något att bidra med. Krister Karlsson tillhör de som varit mycket aktiva och nu letar sig tillbaka in i rörelsen.

Alla har något de brinner för, en passion. Det är många som vill höra mer om just din passion, även om den inte har direkt anknytning till nykterhetsrörelsen. Det oavsett om du är aktiv varje dag i rörelsen eller aldrig har varit det. Alla vill veta vad som finns i huvudet på en iggis!

Knytkonferens betyder att alla tar med sig kunskap att dela. Genom att hålla pass, eller bara delta och lyssna.

Krister svarade så här på våra frågor:

Vad gör du inom rörelsen idag?

Jag är kassör i IOGT-NTO Tvååker, en liten förening som nästan inte har någon verksamhet men som inte vill släppa taget. Och så samlar jag på kongresser.

Vad förväntar du dig av knytkonferensen Sobra|tankar

Jag förväntar mig trevlig samvaro med människor som kan locka och vägleda mig mot att låta IOGT-NTO-rörelsen återinta en aktiv plats av mitt liv.

Vad skulle du kunna tänka dig att prata om?

Jag skulle kunna berätta lite om hur narkotikaklassade läkemedel används i sjukvården.