Curt talade om detta på knytkonferensen

Curt Thapper är med i senaste numret  av tidningen Land där han berättar om sitt spelmissbruk. Han höll en session om detta på förra året supplaga av knytkonferensen Sobra|tankar.

Curt Thapper berättar om spelmissbruk i tidningen LandVi var väldigt glada när Curt valde att delta på förra årets knytkoferens, och inte minst för att hålla två sessioner. En av sessionerna var bland annat om spelmissbruk och funderingar kring hur IOGT-NTO skall hantera det, inte minst med tanke på  Miljonlotteriet.

Det är bara ett exempel på alla sessioner  som kan förekomma på en knykonferens.

Barn i riskmiljöer

Den andra sessionen som Curt hade handlade om barn i riskmiljöer, och den kan du själv titta på.

Anmäl dig nu

Nu är det en månad till nästa knytkonferens, och vill du vara med och delta, lyssna och kanske berätta något är det dags att anmäla dig om du inte redan gjort det. Anmälan görs genom att fylla i formuläret. Tänk på att vi är tvungna att begränsa antalet deltagare, beroende på hur mycket/stora lokaler vi har att tillgå. Är du sugen på att delta är det god idé att göra det så snart som möjligt!