Texas kommer till Sobra|tankar Talkshow

Torsdagen den 12:e januari klockan 19:00 är det dags för nästa avsnitt av Sobra|tankar Talkshow, och vi har äran att ha Per ‘Texas’ Johansson som gäst i programmet. Inspelningen kommer ske på Scandic Hotel Hallandia i Halmstad, och är öppen för den som vill komma och titta.

Nu kör vi igång vårsäsongen och börjar på bästa tänkbara sätt, med Per ‘Texas’ Johansson (@TexasJohansson) som precis lagt sina fotbollsskor på hyllan. Senast spelade han i Falkenbergs FF, men innan dess har han under många år utgjort en viktig kugge i backlinjen för Halmstad BK. Texas har precis inlett sitt arbete som marknadsförare för HBK.

Vi kommer nog prata lite sociala medier med Per, eftersom han under många år använt bloggen som verktyg på olika ställe, för närvarande bloggar han för Expressen.

 

Vi kommer under våren sända ett avsnitt var 3-4 vecka från Scandic Hotel Hallandia, så håll ögonen öppna för tider och gäster. Vi har mycket spännande på gång in. Har du för slag så hör av dig till Johnny Mostacero (@JohnnyMostacero) eller Christian Dahlqvist (@sundhult), eller varför inte använda dig av kommentarsfältet nedan.  Ni kan titta i kapp de gamla avsnitten på sobratankar.se/talkshow.

Vi ses torsdagen den 12:e januari!

 • Scandicmodels

  Vem?

  • Den frågan var lite knepig att svara på.

   Vem Per ‘Texas’ Johansson är? Trodde det var beskrivet ovan. Följ länkarna till hans olika alster i inlägget.
   Annars får du förtydliga.