Projekt ”Det nya medlemskapet”

Arbetet går vidare med projektet ”Det nya medlemskapet”. Ett projekt som syftar till att fånga upp vad våra medlemmar vill få ut av sitt IOGT-NTO medlemskap. Att ta reda på om och på vilket sätt de vill engagera sig.  Framförallt är detta projekt riktat mot den grupp som inte är eller har blivit föreningsaktiva. En grupp som då kanske inte heller haft möjlighet att skapa kontakter med andra medlemmar inom rörelsen.

Vi som just nu jobbar med detta  är Johnny Mostacero och Christian Dahlqvist. Vi är båda övertygade om att vi har många medlemmar som skulle vilja engagera sig och på olika sätt bidra till att vi utvecklas som organisation. För att nå dit så behöver de få veta vad vi gör och vilka möjligheter vi kan ge våra medlemmar att själva påverka vad som händer. Därför har vi skapat ett par olika aktiviteter där vi kan träffas, diskutera och utbyta erfarenheter.

Meetup på Scandic Hotel Hallandia

Datum: Torsdag 12 januari

Tid: 18.00-20.00

Kom när du kan. Gå när det passar. Vi  IOGT-NTO medlemmar träffas för att prata om hur vi ser på vårt engagemang och vad vi som medlemmar förväntar oss att få ut av vårt medlemskap.

Vi träffas i loungen på Scandic Hotel Halmstad.
Adress: Rådhusgatan 4, Halmstad
Vi bjuder på fika!

Live-premiär för SobraTankar Talkshow

torsdag 12 januari 19.00

Under vår meetup tänker vi ha premiär på SobraTankar talkshow. Vi kommer dessutom att berätta mer om sändningsutrustningen och hur man kan använda den. Tanken är att vi ska  livesända talkshowen SobraTankar ungefär en gång i månaden. I programmet diskuterar vi allt mellan himmel och jord med inbjudna gäster och vår publik. Nästa avsnitt sänds samma tid och  plats 9 februari.

Plats: Loungen Scandic Hotell Halmstad

Knytkonferens i Halmstad 17-18 februari 2012

Tyvärr var tryckfelsnisse framme och manipulerade datumet i vårt utskick. Det är alltså ovanstående datum som är det rätta.

För dig som inte kommit i kontakt med  begreppet tidigare kan man kort beskriva det som följer: ”En Knytkonferens är som ett knytkalas där deltagarna tar med sig något att bjuda på. Alltså är det du som är knytkonferensen.”

Istället för mat så delar man med sig av kunskaper, erfarenheter eller lyfter en fråga som man vill diskutera med andra. En knytkonferens är ett ytbyte av erfarenheter på ett spännande sätt. Därefter är det bara att gå in och anmäla sig via denna länk: Anmälan till knytkonferens 2012.
För medlemmar inom IOGT-NTO-rörelsen är konferensen gratis. I paketet ingår middag fredag kväll samt lunch lördag. Självklart också kaffe/the med tilltugg när det behövs under lördagen då vi håller alla sessioner. För de som inte kan eller vill åka hem och sova mellan fredag och lördag kan vi erbjuda övernattning på Scandic Hotel i Halmstad.

Kostnaden för  övernattning är:  995:-/dubbelrum och 795:-/enkelrum.

Hålltider
Fredag: 18.00-21.30 NTO-gården på Kärleken
Lördag: 09.00-17.00 IOGT-NTO lokalen på muraregatan 30, Halmstad

Familjedag 2 juni

En hel del av oss ”yngre” medlemmar har barn i lägre åldrar. Det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till när den ska delas mellan arbete, familj, föreningsverksamhet eller annan fritid. En del av vår verksamhet är kanske inte anpassad på ett sätt så att barnen kan vara med.

För att vi vuxna ska få en chans att träffas och för att våra barn ska lära känna varandra så bjuder projektet ”Det nya medlemskapet” in till en familjeutflykt.

Vi kommer att hyra en buss och åka iväg till ett ställe som roar såväl barnen som oss föräldrar. Vart har vi ännu inte bestämt men vi har ett flertal olika upplägg att ta ställning till. Mer information om aktiviteten publiceras under denna sida.

Vi tar gärna emot tips och idéer från er och naturligtvis är ni välkomna att på det sätt som passar er vara med och engagera er inom projektet ”Det nya medlemskapet”.

Hör av er till oss enklast genom ett mejl!

Hälsningar

Hälsningar
Johnny Mostacero
johnny.mostacero@iogt.se
O733-72 62 14

Christian Dahlqvist
christian.dahlqvist@sundhult.se
0706-25 33 99