Sobra|tankar omnämnd i tidningen Språk

I decembernumret av tidningen Språk omnämns denna blogg, med en beskrivning av ordet knytkonferens.

Knytkonferens står för ett okonventionellt kon­ferensformat.

På en knytkonferens möts alla av ett tomt schema, och konferensen inleds med att man lägger in ämnen på detta – individuellt eller tillsammans med andra. Så här förklaras det på IOGT-NTO:s blogg, Sobra tankar: ”Knytkonferensen är som ett knytkalas där del­tagarna tar med sig något att bjuda på. Alltså är det du som är knytkonferensen.”

Det var Erik Wagner (@erik_wagner) som uppmärksammade oss på att det fanns en notis med i senaste numret av tidningen Språk (@sprakidningen). Det var under knytkonferensen Webcoast som Joakim Lindström (@bobakin) myntade den svenska översättningen.

Har du möjlighet skall du verkligen prova att åka på en knytkonferens för att verkligen se hur bra det verkligen är. Varför inte åka på nästa upplaga av  knytkonferensen Sobra|tankar,