En hel dags frosseri av erfarenhetsutbyte.

Johnny Mostacero (@JohnnyMostacero) är en av alla anställda i rörelsen. Kan knytkonferensen vara något för honom? Vi ställde deltagarfrågorna för att höra efter.

Vad gör du inom rörelsen idag?

Jag är en av de  som har förmånen att vara anställd på IOGT-NTO förbundet. Sedan ett par år jobbar jag som utvecklingskonsulent med ansvar för distrikten Skåne, Blekinge och Halland. Min karriär inom rörelsen började 1996 då jag blev anställd som konsulent för Ungdomens Nykterhetsförbund i Halland. En tid jag minns med stor glädje. Det var även då jag lärde känna Christian Dahlqvist som satt som förtroendevald i UNF Hallands distriktsstyrelse.

Vad förväntar du dig av knytkonferensen Sobra|tankar?

Jag har under mina år i rörelsen varit med och arrangerat många konferenser och utbildningshelger. Det som varit återkommande på dessa är att deltagarna i utvärderingarna efteråt alltid värderat programpunkter som erfarenhetsutbyte väldigt högt. Knytkonferenskonceptet kommer bli en hel dags frosseri (tänkte skriva orgie men det kan ju misstolkas) i erfarenhetsutbyte och om det är något som våra medlemmar har så är det erfarenhet av en massa olika saker och dessutom en vilja av att dela med sig. Jag förväntar därför mig att få dela med mig av det som intresserar mig och få ta del av saker som jag  i skrivande stund inte ens har en aning om.

Vad skulle du kunna tänka dig att prata om?

Det finns en massa saker som jag kan tänka mig att prata om. Om det ska vara jobbrelaterat så kan jag tänka mig att prata om föreningskunskap. Något som på det privata planet ligger mig varmt om hjärtat är träning och att motivera sig själv till träning kopplat till att äta en allsidig kost. En kosthållning som ska ge utrymme för att ibland också njuta av en god pizza eller annan god men mindre nyttig mat.

 • Inkan

  måste man själv ha något att ”prata om”/föreläsa om, är det inte Ok att bara komma som deltagare???
  Kommer det ordnas någon form av barnpassning??

  • Alla är välkomna. Man behöver inte hålla eller föreslå en session.

   Däremot är jag säker på att alla som kommer har kunskaper som alla andra väntar på att få ta del av.

   //Christian

  • Hej

   Vad gäller barnpassning så jobbar vi på det men har i dagsläget ännu inte löst det praktiska. Håll utkik på denna sida för den kommer kontinuerligt att uppdateras.

   Vilket behov har du själv av barnpassning?

   Hälsningar

   Johnny

 • Hej
  Vad gäller barnpassning så jobbar vi på det men har i dagsläget ännu inte löst det praktiska. Håll utkik på denna sida för den  kommer kontinuerligt att uppdateras.
  Vilket behov har du själv av barnpassning?
  Hälsningar
  Johnny