Skapa sociala medie-struktur och matchmaking

Vi tänkte pejla av läget lite på några av de deltagare som tänker besöka Sobra|tankar i september. Vi börjar med att ställa lite frågor till Winnie Blom-Jensen (@WinnieBlom).

Vad gör du inom rörelsen idag?

Mitt viktigaste uppdrag – Måndag kväll när jag går till min Junis-förening. Sedan sitter jag i lite styrelser, och får ibland träna mycket på att vara vuxen, seriös och hålla mig till rätt sak. Det är inte lätt när man som jag har en studshjärna. Det går åt en del tid med jobbet inom IOGT-NTO, där jag jobbar med medlems- och verksamhetsfrågor. Jag tror att har ett av världens roligast jobb!

Vad förväntar du dig av knytkonferensen Sobra|tankar?

En knytkonferens tror jag passar perfekt för mig – allt händer ”här och nu”! Att låta sig bli nyfiken och sedan genast ta del i en fråga, som jag kanske aldrig har tänkt över innan. Eller plötsligt få möjlighet att träffa personer som kan saker som jag har haft funderingar kring. Saker som jag inte har hunnit eller orkat leta svar på. Riktigt spännande!

Är det någon speciell session som du skulle vilja gå på?

Om det på knytkonferensen kommer att erbjudas ett pass om hur jag på ett enkelt sätt hinner med att vara aktiv på, kanske inte alla, men några fler sociala medier. Något strukturinriktat.

Vad skulle du kunna tänka dig att prata om?

Ja, jag skulle jo kunna prata om ”IOGT-NTO:s portal för ideella uppdrag” Hur matchar vi uppdrag med personer.